Organisatie coaching

Bij organisatie coaching begeleidt Human AwarD het veranderingsproces van de medewerkers. Hierbij coachen we op competenties (persoonlijke coaching) en zetten we collegiale coaching in. Tijdens de organisatie coaching gaan we zo effectief en efficiënt mogelijk te werk. Daarom minimaliseren we de contacturen tussen uw medewerker en de coach en combineren we gesprekken op locatie met e-coaching, chat coaching en telefonische coaching.

Projectmanagement coaching

Binnen Human AwarD is veel ervaring, kennis en kunde aanwezig op het gebied van projectmanagement en projectmatig werken. Projectmanagement coaching biedt ondersteuning aan beginnende en ervaren projectmanagers, projectmedewerkers en opdrachtgevers van projecten. Een training projectmatig werken of een training projectmanagement behoort ook tot de mogelijkheden.

Stressmanagement

Reorganisaties, onzekerheden, een grote werkdruk en een medewerker die niet (meer) past bij de functie-eisen zijn potentiële bronnen van stress. Human AwarD onderzoekt graag samen met u welke vormen van stressmanagement binnen uw organisatie mogelijk zijn. Een training stresspreventie aan het management helpt uitval door stress te voorkomen.

Collegiale coaching

Collegiale coaching houdt in dat medewerkers binnen uw organisatie hun collega’s kunnen coachen. Human AwarD traint uw medewerkers op coachingsvaardigheden. Een voordeel van collegiale coaching is dat mensen snel en ter plekke met een vraag bij een collega terecht kunnen. Een ander positief aspect is dat er efficiënt kan worden gewerkt omdat beide personen op de hoogte zijn van wat er speelt binnen het bedrijf.

Nieuw: E-coaching