Individuele coaching

Individuele coaching vindt één op één plaats. De coachingsvraag van het individu staat centraal en wordt eventueel besproken in relatie tot de bedrijfsdoelstellingen. De invulling is sterk afhankelijk van de coachingsvraag. Zo kent Human AwarD trajecten om:

  • de coachee knelpunten binnen de eigen (werk)situatie vanuit verschillende gezichtspunten te laten onderzoeken, te laten beoordelen om de coachee vervolgens zelf met alternatieven te laten komen.
  • de coachee de juiste balans te laten vinden tussen draaglast en draagkracht waardoor langdurige uitval wegens (psychische) overbelasting kan worden voorkomen.
  • de coachee optimaal gebruik te laten maken van zijn capaciteiten.

Coach online

Bij bepaalde coachingsvragen wordt naast de één op één gesprekken ook gebruik gemaakt van e-coaching, chat coaching en telefonische coaching.

Technieken

Bij de coaching gebruiken we RET (Rationeel Emotieve Techniek), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Kernkwaliteiten, Voice Dialogue, de kracht van het vragen stellen, visualisaties, provocatieve coaching, Roos van Leary en vele andere technieken.

Nieuw: E-coaching