Over Human AwarD

Marcel Jansen is de oprichter van Human AwarD, bureau voor Human Awareness Development. Na twintig jaar coachen, trainen, leiding geven en projectmatig werken, verruilde hij het werknemerschap voor het eigen ondernemerschap. Marcel wil zich permanent blijven ontwikkelen. Om dit te realiseren heeft hij zelf een coach en supervisor, participeert hij actief in intervisiegroepen en volgt hij trainingen en opleidingen op zijn vakgebied.

Kwaliteit

Bij Human AwarD bent u zeker van kwaliteit en professionaliteit. Marcel is NOBCO RegisterCoach® (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches), hij is als counsellor ingeschreven bij de Algemene Bond voor Councellors (ABVC). Ook is hij gecertificeerd projectmanager (PRINCE2). En als trainer staat hij geregistreerd bij de NOBTRA (Nederlandse Orde van Beroeps Trainers).

Stijl van werken

Marcels manier van werken is confronterend en gelardeerd met humor. Hij is altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. De aanpak richt zich op het vergroten van zelfkennis, zelfbewustzijn en verantwoordelijkheid en is resultaatgericht. Elke situatie bekijkt Marcel vanuit verschillende invalshoeken. Belangrijke waarden van Human AwarD zijn openheid, integriteit en respect.