E-coaching

Loop je ergens tegenaan? Wil je een verandering in jouw werk- of privé situatie? Wil je niet op een wachtlijst worden geplaatst? Heb je behoefte aan regelmatig contact met een coach? En wil je dat doen waar en wanneer jij dat wilt? Dan is E-Coaching de perfecte coachvorm!

In één week E-Coaching ontvangt je twee tot drie persoonlijke e-mailberichten van jouw E-Coach.

Door deze hoge frequentie en het gegeven dat direct wanneer jij de behoefte hebt te reflecteren of een vraag te stellen, je dit kan doen (en je dus niet twee of drie weken hoeft te wachten) ontstaat er een dynamisch proces. Het niet tegelijk schrijven van jou en je coach heeft als bij–effect dat jij (én de coach) langer na kunnen denken over de reactie en de formulering ervan. Beiden kunnen zelfs tussendoor anderen raadplegen. Bij E-Coaching maak je gebruik van geschreven taal via de mail. Uit wetenschappelijke onderzoek blijkt dat het schrijven over gebeurtenissen bijdraagt aan de gewenste verandering. Het herlezen helpt in het reflectieproces en het achteraf teruglezen werkt versterkend, mede door de zwart op wit staande reacties van de coach.

Binnen E-Coaching is er sprake van een specifieke dynamiek, intensiteit en looptijd. Dit vraagt dan ook een speciale werkwijze van de coach. Er wordt extra kennis en vaardigheden gevraagd van een coach die E-Coaching als begeleiding inzet.

Uw coach in dit traject, Marcel Jansen, is een gecertificeerde E-Coach met 15 jaar ervaring op het gebied van coaching. Tevens is hij als NOBCO/EMCC-NL MasterPractitioner ® coach geregistreerd.

Vragen? Starten met E-coaching? Laat het mij weten!